image ما را دنبال کنیددر 

به وب سایت شرکت مهرگان نوند خوش آمدید

  • مشاوره نظارت و اجرا
    مشاوره نظارت و اجرا مشاوره نظارت و اجرا و تهیه طرح و نقشه و محاسبات مربوط به احداث واحدهای پرورش دام و طیور در سطح کشور.
  • خدمات تخصصی دامپزشکی
    خدمات تخصصی دامپزشکی خدمات ویژه تخصصی شامل: ارائه خدمات توسط متخصصین دامپزشکی و دامپروری در زمینه برنامه های درمانی، مشاوره، تنظیم برنامه های واکسیناسیون و ...
  • بازاریابی و فروش
    بازاریابی و فروش شرکت مهرگان نوند با داشتن امکاناتی از قبیل کادر تخصصی در امور بازرایابی و فروش و زیر ساخت های لازم جهت توزیع یکپارچه دارو، واکسن و مواد بیولوژیک و ملزومات مورد نیاز این صنعت نسبت به توزیع و پخش اقلام فوق براساس قوانین مصوب دامپزشکی در سطح استان مازندران فعالیت می نماید.
  • توزیع معتبر ترین برند ها
    توزیع معتبر ترین برند ها شرکت مهرگان نوند با دریافت نمایندگی رسمی توزیع و فروش محصولات معتبر ترین برندهای صنعت دامپزشکی در استان مازندران مفتخر است که در خدمت این صنعت می باشد

حمل و نقل و توزیع

دارو و محصولات بیولوژیک دام و طیور در سراسر استان مازندران

مجهز به انبار و سرد خانه

با تکنولوژی روز و تجهیزات پیشرفته و کارشناسان فنی متخصص

نمایندگی رسمی فروش

محصولات شرکت های معتبر تولید فرآورده های بیولوژیک دام و طیور

درباره ما

 شرکت مهرگان نوند به صورت رسمی در سال 1378 با بهره گیری تعدادی از کارشناسان و متخصصان کارآمد صنعت دام و طیور کشور فعالیت خود را در دو بخش فروش و خدمات فنی- تخصصی در این صنعت  آغاز نمود

بیشتر بدانید...

تشخيص باکتري عامل مسموميت غذايي با نانو‌زيست‌حسگري
کامرون گومز، از محققان مرکز تحقيقات اگريلايف دانشگاه A&M تگزاس، موفق به ساخت زيست‌حسگري شده که قادر به شناسايي باکتري‌ها و آلاينده‌هاي زيست‌محيطي در مدت کمتر از سه دقيقه است. گومز مي‌گويد: ما اميدواريم که بتوانيم به زودي سطح شناسايي را به يک باکتري در 25 گرم برسانيم.
 اين فناوري را مي‌توان براي شناسايي پاتوژن‌هاي مختلف نظير اي‌کولاي به کار گرفت. اين گروه از اين روش براي شناسايي باکتري ليستريا استفاده کرده است، چرا که اين باکتري حتي در دماي انجماد نيز زنده مي‌ماند. اين باکتري يکي از رايج‌ترين باکتري‌هاي غذايي در جهان است که به عنوان سومين عامل مرگ‌و‌مير مسموميت‌هاي غذايي شناخته مي‌شود.
 گومز مي‌گويد: اين باکتري مي‌تواند در حالت انجماد نيز به رشد ادامه دهد؛ اما زماني که دما به حالت بهينه يعني 30 تا 37 درجه سانتي‌گراد رسيد، فرايند رشد تسريع مي‌شود. اين براي مواد غذايي موجود در فريزر بسيار مشکل‌ساز است.
 در حال حاضر براي شناسايي باکتري ليستريا نياز به ادوات و روش‌هاي پيچيده‌اي است که چند روز زمان نيز نياز دارد.
 براي حل اين مشکل زيست‌حسگري به صورت تراشه ساخته شده است که از يک تمبر کوچکتر است. اين حسگر دقت بسيار بالايي دارد و نتيجه عملکرد نمونه اوليه (پروتوتايپ) آن رضايت‌بخش بوده است. محققان اين پروژه اميدوارند که اين حسگر طي چند سال آينده تجاري‌سازي شود.
 در ساخت اين حسگر از ترکيب نانوساختار، مهندسي پليمر، زيست‌شناسي و الکتروشيمي استفاده شده است. اين گروه تحقيقاتي از يک نوع نانوساختار براي به دام اندازي باکتري استفاده کردند. اين نانوبرس حاوي مولکول‌هاي اپتامري از جنس DNA يا RNA است که به گيرنده‌هاي اورگانيسم هدف متصل مي‌شود.
 گومز و همکارانش براي ساخت اين حسگر از يک نوع جاندار مناطق هاوايي الهام گرفتند. اين جاندار با استفاده از نانوساختار مويي شکل خود مي‌تواند باکتري‌هاي مورد نظر خود را به دام اندازد./
 منبع: ايسنا